Deze pagina is onder constructie.

Bij Kristel Digital Consulting geloven wij niet in problemen en werken wij bij elk project naar oplossingen toe om de wensen en behoeften van de klant/opdrachtgever haalbaar te maken. Door onze kennis en specialismen in te zetten in volle focus behalen wij doelen voor je waar we allen trots op mogen wezen.

We staan volledig achter de slogan: "IT in elke situatie, tegen elk budget", bij elk project halen wij het onderste uit de kan om om deze spreuk telkens weer te kunnen realiseren.

Twan Kristel

Oprichter van Kristel Digital Consulting in 2020, Twan deed in het eerste jaar als eenmanszaak de product- en dienstverlening voor Kristel Digital Consulting uitvoeren.

"Naast mijn reguliere baan in de Automatisering bij een groot familiebedrijf wilde ik mijn kennis en kunde over IT in andere gebieden op de markt gaan toepassen en ben ik met het concept van Kristel Digital Consulting gekomen. Kristel Digital Consulting heb ik in medio 2020 ingeschreven in het Handelsregister.
Na het zoeken van de kracht van het bedrijf is Kristel Digital Consulting uiteindelijk aangekomen bij de dienstverlening die wij aanbieden, wat nog steeds een breed scala aan diensten en producten omvat."

De werkzaamheden van Twan vinden voornamelijk in de avond- en weekenduren plaats in verband met zijn reguliere baan. Voor klanten die doordeweeks op normale kantooruren geen tijd of ruimte hebben om een afspraak te maken is dit gunstig.

Sinds 1 oktober 2021 is Kristel Digital Consulting overgegaan in een VOF door de groei van het bedrijf.