Deze pagina is onder constructie.

Binnen en buiten

Door het gedegen design van de Unifi Protect camera's, kunnen deze zowel binnen als buiten gebruikt worden. Daarbij opgeteld zijn de camera's weerbestendig en dus een betrouwbare kracht om op te vertrouwen voor uw camera behoeften.

Makkelijk in gebruik

U kunt uw camera's makkelijk beheren en bekijken dankzij de veelzijdige 'Unifi Protect' applicatie, welke u op zowel uw Apple of Android apparatuur kunt installeren, ook kunt u het Unifi Protect systeem via uw computer gebruiken.
Of u nu uw beelden wilt bekijken via uw smartphone, tablet, pc of laptop, de mogelijkheden zijn daar voor u.
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw camerabeelden op een groot scherm te vertonen, waardoor het Unifi Protect systeem een uitstekende keuze is voor uw toezicht wensen.

Haarscherp beeld

Unifi Protect camera's bieden haarscherp beeld, zo bieden wij camera's aan die 1080p of 4k opnamekwaliteit leveren. De camera's beschikken ook over een infrarood functie, welke u automatisch kunt laten inschakelen, zodat u 's nachts ook perfect zicht heeft met de camera's.

Altijd voldoende opslag

Met een Unifi Protect systeem bent u altijd verzekerd van voldoende en, indien voor u van toepassing, redundant opslag, waardoor u nooit beelden kwijt zal zijn.
Afhankelijk van welke opslagoplossing u kiest, kunnen wij u ook adviseren in het aantal camera's wat u maximaal op uw systeem kan hebben.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?
Klik dan op de contact knop hieronder en u wordt doorverwezen naar onze contact pagina. 
U kunt ons benaderen per mail, WhatsApp, bellen of vul het contactformulier in.

Een demonstratie van de door ons geleverde systemen is uiteraard ook mogelijk.